Höstutskick

Hej Alla Glada Ådror!

Här kommer ett litet sensommarutskick med skojigheter. Boka in datumen i almanackan så hoppas jag att vi ses.

» Höstutskick 2012 (pdf)

Hej alla Ådror!

Hoppas att sommaren varit god trots allt regnande. Familjen Stark har varit hemma denna sommar. Pysslat i grönsakslandet, plockat sniglar, hälsat på folk och bara haft det lugnt.

Sven-Åke har varit på Irland i 3 veckor med 2 andra ådror. Där var det tydligen inte mindre regn är här.
Helen och 3 ådror till har varit på en fantastisk kurs i Sundborn. Nu börjar man känna sig på G för att börja jobba igen.

Lite information inför hösten kommer nu.

Uddevalla Folkmusikfestival går av stapeln nu under veckan och fortsätter veckan framåt. Den 18 augusti är det spelmansstämma på Skansberget. Säkert kan vi ses där några stycken och spela lite tillsammans. Kolla tiderna på Bohusläns spelmansförbunds hemsida.

Dalslands spelmansförbund har stämma på Åsnebyn, strax utanför Mellerud, den 25 augusti. Det börjar kl.12.00, och brukar vara väldigt mysigt. Kolla gärna deras hemsida för mera information.

Den 7-9 september är det Saltöfestivalen. I år är det dock flyttat till Grebbestad och heter då självklart Grebbestadsfestivalen.

Vi hoppas att vi blir ett gäng som kommer dit och kan spela till dans, eller bara umgås en stund. Gå gärna in på deras hemsida för att få veta mera.

Lördag 15 september tänkte vi ha en uppstartsfest för höstens verksamhet.

Då är ni välkomna till Bert och Britt-Marie för kräftskiveknytis i deras lada, kl.17.00. Alla tar med det Ni själva vill äta i skaldjursväg samt dricka. Vi har sedan en gemensam kaffebuffé där ni tar med en kaka eller annat gott till det gemensamma dessertbordet. Glöm inte kaffe/te till dig själv. Vi hoppas att många kan komma för en trevlig eftermiddag/kväll med sång, spel och dans.
Anmäl ditt deltagande senast 9 september till Bert och Britt-Marie på telefon: 0522-884 39 så att vi kan ordna sittplats åt alla.

Söndagsträningarna drar igång helgen därpå. Mera information om var vi kommer att öva under höstterminen kommer.

Ha en trevlig sensommar alla.

Hoppas vi ses någonstans.

Styrelsen

Bokenäsets Ådra/ Helen Stark

 

Regniga hälsningar
Bokenäsets Ådra/
Helen Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *