Septemberutskick till medlemmarna

» Septemberutskick Ådran (pdf)

Bokenäsets Ådra September 2012

Hej alla glada Ådror!

Så var då sommaren slut och arbetsrutinerna igång igen. Nu börjar hösten ge sig till känna, med regn och kyligare nätter. Usch!!!

Sommaren var väldigt blöt och kall även den, men i augusti fick vi i alla fall äntligen några goa kvällar som kunde avnjutas på altanen. Äldste sonen har flugit ut och går på folkhögskola i Markaryd. Vi får väl se om vi känner igen honom när han kommer hem på höstlovet?

Ådran har inte gjort så mycket under sommaren (under namnet Ådran i alla fall).
Medlemmar ur Ådran var på stämman i Uddevalla och buskspelade samt gick på kurs.

Några var också på Dalslänningarnas stämma i Åsnebyn. Fantastiskt väder och trevlig stämning.

7-9 september var det folkmusikfestival i Grebbestad.( I stället för Saltö.) Mycket folk, fina konserter och tur med vädret. Väldigt bra organiserat! Ådran spelade till dans på fredagskvällen och det gick fint. Härligt buskspel blev det också på lördagskvällen med många goa polskor.

I helgen som var hade vi lite uppstart för hösten i form av kräftskiva hos Bert och Britt-Marie. Vi var 25-talet personer som hade en trevlig kväll. Tur med vädret även här. Om ni är intresserade och är medlemmar i facebook så kan ni gilla Bokenäsets Ådras sida. Där ligger några bilder från festen.

Nu till höstens verksamhet:
Holma skola är tyvärr borta då Siv har flyttat och sålt skolan. Vi börjar därför våra träningar hemma hos varandra. Nu på söndag den 23 september är vi hos Bert och Britt-Marie och tiden blir 10.00 till ca 12.30. Söndagen därpå är vi hos Helen och Sven-Åke. Vi letar intensivt efter en övningslokal i lämplig prisklass i Uddevalla-området, och hoppas att det ska lösa sig med det snaraste.

Den 17 november blir det visstuga hos Gun och Thomas Klingwall. Vi träffas kl.18.00 och som vanligt tar vi med knytisfika, sångröst och ett glatt humör. Temat kommer att bli Olaus Olsson. Vill du veta mera eller ha vägbeskrivning ringer du till familjen Klingwall på: 0522-250 43 eller 070-337 04 09.

Den 23 november blir det spelstuga hos Biörn Landahl på Slussen. Tag med knytisfika, instrument och ett glatt humör. Vi träffas kl.18.00. Vill du veta mera eller ha en vägbeskrivning ringer du till Biörn: 0520-360 90 eller 0304-375 11

1-2 december har Ådran fått spelningar på äldreboenden i Götene kommun. Det är tal om 4-5 st. boenden varav ett av dem har önskat att få dansa. Vi kommer att ägna höstens söndagar åt att öva in ett scénprogram samt ett dansprogram. Vill du vara med kommer du helt enkelt till söndagsövningarna.

Är det någon Ådremedlem som är sugen på att ordna en sång eller spelträff, eller kanske en julfest är det bara att höra av sig till styrelsen.

Till sist vill vi informera om att Kenneth Dahlbris fyller 60 år och bjuder in till fest den 6 oktober. Alla som känner för att komma dit får anmäla sig till Kenneth. En finare inbjudan finns i bifogad fil (ej bifogad på hemsidan, har mailats ut, webbredaktörens anm.).

En skön folkmusikalisk höst önskar vi er

Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *