Tågtur på bohusbanan i januari

Vi hade en trevlig dag med fikapå kaffedoppet mittemot stationen i Strömstad. Vi som åkte från Uddevalla var: Kerstin, Eva K, Britt-Marie, Helen och Kenneth. I Överby hoppade Lena K på tåget.

På vägen hem besannades allt man hört om järnvägen. Toaletterna fungerade inte. Strax innan Rabbalshede stannade tåget mitt ute på ett gärde. Det blev svart och tyst men det började rulla igen och tog sig in till plattformen. Där blev vi stående och personalen sprang fram och tillbaka och tryckte på knappar och öppnade olika skåp. De sa att vi nog skulle behöva byta vagn för den skulle stängas men helt plötsligt gick tåget igång. Vi blev ca 20 min försenade så Kenneth missade sin anslutning till Grästorp.

Annars var dagen trevlig och vi fick syn på alla gamla stationer utom Mjölkeröd. Nu är det dags att leta repertoar på allvar.

Hälsningar
Helen och resegänget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *