Vårterminen

Hejsan alla Ådror!

Då var vi igång igen efter helgerna. Vi har nu fått klartecken att vi kan vara på Holma, troligen terminen ut. Vi bör i alla fall börja leta efter ett annat ställe att träna på, då uthyraren är på gång att sälja och flytta därifrån. Ni får gärna ge oss tips som vi kan kolla upp.

Vårens träningsdatum är som följer: 29/1, 5/2, 19/2, 4/3 träning följt av årsmöte, 11/3, 18/3, 25/3, 1/4, 15/4 är öppet, 22/4, 29/4, 6/5, 12/5 har vi spelmansstämman ”Kom och spela din musik”, Då spelar vi både konsert och till dans. I och med stämman avslutar vi terminens övningar.

Vi har nu börjat arbetet med repertoar längs med Bohusbanan från Strömstad till Uddevalla. Är du sugen på att spela och sjunga med oss så är du välkommen till Holma gamla skola kl.10.00 – ca 13.00 på ovanstående dagar. Vi hjälper dig gärna att komma igång med rösten och spelet.

Välkomna
Styrelsen/Helen Stark

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *