Decemberutskick

» Decemberutskick som pdf

Hejsan alla Ådror !!

Hoppas att ni har haft en skön höst? Det är minsann stor skillnad från förra året vad det gäller kyla och snö. Bra eller dåligt kan vi tycka olika om. Personligen skulle jag föredra lite frost och lätt pudersnö så det blev lite ljusare ute. Hösten har varit full av aktiviteter både med familjen, jobb och Ådran.

Ådran inledde hösten med intensiva träningar inför Västergötlands Folkdansringens 80-årsjubileum. Den 15 oktober åkte vi till Arentorp utanför Vara. Det blev en 45 minuters konsert och sedan spelade vi till dans i ca 3 timmar. God lokalproducerad mat stod på buffén och kaffe och tårta serverades under kvällen.

Söndagsträningarna efter jubileums-spelningen har varit lite sporadiska eftersom folk har haft mycket annat på gång. Söndagen den 27 november var sista gången för terminen och då lades lite riktlinjer för våren upp.

En vis-stuga hölls den 26 november hemma hos Eva Lecerof.

Vi vill också gratulera vår medlem Julia Klingvall till diplomet vid Zornmärkesuppspelningen i Örebro. Hon fick diplom ”för lovande spel av bohuslåtar” GRATTIS !!

Nu till nästa år…

Lördagen den 7 januari har vi planerat för fest.

Femtondagsaftonsbal kallar vi den och vi kommer att vara i Bokenäsets Bygdegård. Mera information om detta hittar du i det bifogade bladet.

Samma dag blir det en återträff med de som var med på ungdomskurserna i Bokenäs, UFF och på Saltö under 2011. Det blir i samarbete med Bohusläns spelmansförbund och tiden kl.11.00 till ca 16.00. De som vill vara med på festen kan komma med sina familjer, under förutsättning att de anmäler sig förstås.

Söndagsträningarna börjar den 15 januari.

Ett förslag är att vi helt enkelt startar upp vårterminen med att åka Bohusbanan från Uddevalla till Strömstad. Det kan bli lite inspiration för arbetet med att leta upp repertoar till det nya scénprogrammet.

Är du intresserad av att komma med på våra träningar eller bara sugen på att umgås med delar av ådran är detta ett gyllene tillfälle att ”hoppa på tåget” (ha,ha…) Känner du dig ringrostig i rösten och på ditt instrument så gör det inte heller så mycket. Vi hjälper dig helt enkelt med avrostningen!

Anmälan sker till Helen senast den 7 januari om du vill vara med på tågresan eller på våra söndagsträningar.

Till Er Alla Från Oss Alla
En Riktigt
God jul Och Ett Gott Nytt År

Bokenäsets Ådra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *