Inbjudan till påskfest!

» Inbjudan (pdf)

Bokenäsets Ådra inbjuder till Påskfest!

21 april
Kl. 18.30

Ta med dig vänner och bekanta till entrevlig kvälli goda vänners lag. Platsen blir Smedseröds bygdegård. Du tar med dig: Tallrik, bestick, mugg. Något som Du vill dricka samt enmaträtt till den gemensamma påskbuffén. Du tar också med dig kaffe/te och en kaka som vi sedan ställer på ett gemensamt fikabord. “Ådran” fixar smör, bröd och ost.

Festen börjar klockan 18.30 då vi minglar, pysslar och umgås. Klockan 19.30 äter vi. Sedan blir det sång, spel och dans så länge vi orkar. För att det ska bli riktigt bra vill vi att Ni anmäler Er till oss senast 17 april. Då talar Du om hur många som kommer.

Kostnad: 40 kronor/vuxen (Lokalhyra och pysselmaterial)

Ta med Dig sångröst, instrument, dansskor och ett festligt humör.

VÄLKOMNA

Anmäl dig senast 17 april till Helen och Sven-ÅkeTelefon: 0522-865 04, mail: holge.troll snabel-a telia.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *