Höstutskicket

» Läs höstutskicket som pdf!
Bokenäsets Ådra, December 2010

Hejsan alla Ådror!

Hoppas att ni har det bra i julstressen. Den här hösten har varit mer än vanligt fullknôkad med aktiviteter, både på jobbet och med familjen hos Starks. Konstigt nog är december mindre inbokad än vanligt, men det kanske hinner ändra sig ännu.

Det har därför tagit alltför lång tid för mig att få ut höstutskicket med medlemsavgifterna för 2010. Min förhoppning är att ni ska ha överseende med detta och för kassörens skull betala in avgiften nu i december. Så att det kommer på rätt sida i bokföringen.

Efter många år med en medlemsavgift på 100 kr/vuxen så har det på 2 årsmöten beslutats att höja avgiften från och med i år. Den nya avgiften är nu 150 kr/vuxen och 50 kr/studerande.

Ni som redan betalt enligt förra avgiften får därför ett inbetalningskort med fyllnadsinbetalning.

Hösten som gått har varit väldigt lugn för att vara Ådran. Vi har haft våra träningar på Holma men vi har inte varit så många. Nu till våren har vi tänkt oss att få lite mera fart på söndagarna igen.

Vi kommer att börja söndagsträningarna för våren den 16:e januari. Klockan 10.00 som vanligt Holma skola.

Det finns lite tankar på vad vi ska ha som mål och vi tänkte börja med att försöka få till lite nya temaprogram för scenen. Ex: Sladänger, Sjömansvisor, Kärlek och frieri o.s.v.

Vi repeterar gamla visor och lär oss nytt. Kom gärna med visor och låtar till oss. Är det någon särskild spelman eller speltradition ni vill grotta in er i, får ni gärna meddela oss detta.

Fest!!!
Det var längesen vi hade kalas men nu är det dags. Bifogat blad visar tid och plats för Trettondagsbalen.

Tag med dig vänner och bekanta som är sugna på att spela, sjunga och dansa i goda vänners lag. Det ligger också en extra festinbjudan i ditt kuvert som du kan skicka vidare till någon intresserad person.

Planeringen för våren ligger annars löst just nu. Om någon vill ha en visstuga eller spelstuga hemma hos sig är ni välkomna att anmäla ert intresse.

För senaste nytt, glöm inte att ha koll på hemsidan!!!!!!

Vi önskar er en mycket God jul och ett Gott nytt år.
Bokenäsets Ådra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *