Marsutskick

Bokenäsets Ådra Mars 2010

Hejsan alla Ådror!
Dags för ett nytt utskick och denna gång ser vi hur våren är på gång.

Snödropparna sticker upp och krokus har vi också sett på ett soligt ställe.

Sedan sist har vi haft årsmöte med ett 10-tal deltagare.
Vi har spelat på Allégården den 5 mars och det gick verkligen bra. Synd bara att det var så lite folk där. Något hade tydligen blivit fel i tidningen i annonsen så vi stod inte med där. Ett gott betyg till oss i alla fall att de som var där dansade hela tiden när vi spelade.

Nu har vi kommit igång med vårterminens verksamhet igen och vi övar som vanligt på Holma skola på söndagar mellan 10.00-ca.12.30

Vårens övningar är som följer:
28/3, 11/4, 18/4, 25/4, 2/5, 9/5.

Vi kommer också att ha några extra träningar under veckorna.
Då mellan 18.30-21.00 och det är följande dagar:
14/4 på Dalekullen samt 5/5 på Dalekullen. Det kan bli någon mer om vi ser att detta behövs.

Anmälningslistan på vår hemsida har inte varit uppdaterad nu under våren. Det är väldigt bra om alla som deltar i våra övningar anmäler sitt deltagande. Det blir då lättare för våra ledare att planera dagens övningar

OBS! OBS! OBS!
Söndag den 2 maj kommer vi att ha en extra lång träningsdag inför Riksjubel (se nedan). Vi håller då på mellan 10.00-16.00 och finslipar konsert och dansprogram.
Det är bra om alla som ska vara med har möjlighet att delta.

Fredag – Söndag 13-16 maj har Folkdansringen 90-årsjubileum i Göteborg. ”Riksjubel” heter det.

Ådran skall vara med på Torsdag 13 maj och på flera plan.
En 2-timmars viskurs innehållande ballader och kortisar mellan kl.13.00-15.00. På kvällen har vi sedan en konsert mellan 20.00-21.00 följt av spel till dans till kl.24.00.

Som ni ser här kommer vi att behöva många aktiva denna dag. Känner du att det är dags att damma av låtar och visor är du välkommen på våra träningar. Vi kommer att varva mellan låtar och visor. Som det ser ut nu kommer vi att börja året med intensiv låt-träning fram till 5:e mars för att sedan få till visor och konsertprogrammet inför 13 maj.

”Kom och spela din musik”
Bokenäs Bygdegård är bokad den 22-23 maj för att väcka Kom och spela din musik till liv igen. Planeringen är nu i full gång och med detta utskick får du allspelslåtar och ett första utkast till reklamblad. Sprid gärna informationen vidare.

Vi efterlyser: Hantverksutställare och slöjd som kan pågå i bygdegården under dagen mellan 10.00-18.30. Har Du något Du vill visa upp eller kan bidra med vill vi gärna höra av Dig. Det är roligt om vi kan visa vad våra medlemmar pysslar med i första hand innan vi tar in folk utifrån.

Onsdagen den 30 juni skall Ådran spela till dans på Gräfsnäsgårdens utedansbana i Slottsskogen, ”Dans i sommarkväll”. Förra året var det helt fantastiskt med mycket folk och högsommarvärme och en känsla av att vara på kontinenten.

Det var väl allt för denna gång.

Än en gång välkomna med idéer i största allmänhet och till ”Kom och spela” i synnerhet.

Slå oss en signal eller skicka ett mail.

Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *