Utskick februari 2010

Läs utskicket som pdf

Bokenäsets Ådra Februari 2010

Hejsan alla Ådror!

Här kommer ett rykande färskt utskick.
Vintern fortsätter med oförtruten flit och snön faller av och till utöver alla förväntningar. Familjen Starks pulkapark har utökats betydligt i år. Eventuellt kan det bli läge att inköpa skidor när rean närmar sig. Kanske vi får snö nästa vinter också?
Nu har vi kommit igång med vårterminens verksamhet igen och vi övar som vanligt på Holma skola på söndagar mellan 10.00-ca.12.30

Vårens övningar är som följer:
21/2, 28/2, 7/3, 14/3, 21/3, 28/3, 11/4, 18/4, 25/4, 2/5, 9/5.

Vi kommer också att ha några extra träningar under veckorna.
Då mellan 18.30-21.00 och det är följande dagar:
17/2 på Holma skola, 17/3 på Holma skola, 14/4 på Dalekullen samt 5/5 på Dalekullen.

Anmälningslistan på vår hemsida har inte varit uppdaterad nu under våren. Det är väldigt bra om alla som deltar i våra övningar anmäler sitt deltagande. Det blir då lättare för våra ledare att planera dagens övningar

OBS! OBS! OBS!

Söndag den 2 maj kommer vi att ha en extra lång träningsdag inför Riksjubel (se nedan). Vi håller då på mellan 10.00-16.00 och finslipar konsert och dansprogram. Det är bra om alla som ska vara med har möjlighet att delta.

Årsmöte har vi på Holma skola den 7 mars klockan 12.30.
Välkomna dit med idéer och tips till vår verksamhet.
Ådran bjuder på smörgåstårta så vi vill ha din anmälan till Årsmötet senast den 1 mars. Anmälan gör du till Biörn Landahl. Telefon 0520-360 90

Fredagen den 5:e mars skall Ådran spela till dans på Allégården. Vi delar denna kväll med Lars-Gunnar Franzén och Dan Olsson. Samling på Allégården kl. 19.30. Vi ser fram mot denna kväll. Du, Ådra som inte är aktiv i spelgruppen kan ju passa på att ta en svängom till musik från Västsverige denna afton.

Fredag-Söndag 13-16 maj har Folkdansringen 90-årsjubileum i Göteborg.
”Riksjubel” heter det.
Ådran skall vara med på Torsdag 13 maj och på flera plan.
En 2-timmars viskurs innehållande ballader och kortisar mellan kl.13.00-15.00.
På kvällen har vi sedan en konsert mellan 20.00-21.00 följt av spel till dans till kl.24.00.
Som ni ser här kommer vi att behöva många aktiva denna dag. Känner du att det är dags att damma av låtar och visor är du välkommen på våra träningar. Vi kommer att varva mellan låtar och visor. Som det ser ut nu kommer vi att börja året med intensiv låt-träning fram till 5:e mars för att sedan få till visor och konsertprogrammet inför 13 maj.

”Kom och spela din musik”
Bokenäs Bygdegård är bokad den 22-23 maj för att väcka Kom och spela din musik till liv igen. Planeringen är nu i full gång och kommittén kommer att höra av sig till Dig för att just du kanske kan bidra med något denna helg.

Onsdagen den 30 juni skall Ådran spela till dans på Gräfsnäsgårdens utedansbana i Slottsskogen, ”Dans i sommarkväll”. Förra året var det helt fanstastiskt med mycket folk och högsommarvärme och en känsla av att vara på kontinenten.

Det var väl allt för denna gång.

Än en gång välkomna med era instrument, röster eller idéer för föreningens utvecklande.
Slå oss en signal eller skicka ett mail.

Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *